Remedial Teaching

Zit jouw kind in groep 3, 4, 5, 6, 7 of 8? Heeft jouw kind extra begeleiding nodig bij technisch lezen, begrijpend lezen, of spelling? Of heeft jouw kind dyslexie? Wil jouw kind graag die moeilijke rekensom op kunnen lossen, net zoals zijn/haar klasgenootjes? Dan helpt Begeleidingspraktijk Top Talent jouw kind graag bij het behalen van zijn/haar eigen top.

 

Werkwijze

Om jouw kind goed te kunnen begeleiden, bestaan de bijlessen uit een aantal stappen:

 

Kennismakingsgesprek
In een vrijblijvend kennismakingsgesprek wordt onder andere besproken wat de hulpvraag is, waarvoor jouw kind hulp nodig heeft en welke begeleiding daarbij passend is. 


Didactisch onderzoek

Afhankelijk van de hulpvraag vindt er een didactisch onderzoek plaats door middel van toetsen, observaties, een gesprek met jouw kind en een gesprek met school. Het gesprek met de school vindt plaats met jouw toestemming. De resultaten uit het didactisch onderzoek geven een helder beeld over welke begeleiding passend is en aan welke doelen gewerkt kan worden. 

 

Werkplan
Naar aanleiding van het didactisch onderzoek wordt het werkplan opgesteld. Het werkplan wordt besproken met de ouder(s). In het werkplan wordt de beginsituatie beschreven, de hulpvraag, de doelen voor de lessen en de aanpak om de doelen te behalen. Indien nodig kan het plan ook tussentijds worden aangepast. 

Begeleiding 

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de doelen uit het werkplan. De doelen worden geoefend door middel van uitleg, spelletjes, concreet materiaal en/of werkbladen die passend zijn bij jouw kind. Door de één-op-één begeleiding, is er veel persoonlijke aandacht. Tussentijds word je op de hoogte gehouden van de voortgang. 

 

Evaluatie

Na het afronden van de bijlessen vindt er een evaluatiegesprek plaats.

Tarieven

De kosten per les zijn: 

- 30 minuten voor € 26,- 

- 45 minuten voor € 39,-
- 60 minuten voor € 52,-

 

Locatie
- In de praktijk te Goedereede

- Op de door jou gewenste locatie (€ 0,21 per kilometer + reistijd).

 

Inschrijven
Ben je enthousiast geworden? En wil je jouw kind graag inschrijven? Klik dan op de onderstaande knop: aanmelden.

Of wil je meer weten? Neem dan contact op via het e-mailadres: info@begeleidingspraktijktoptalent.nl

of via telefoonnummer: 0187-844986.

Wijzigingen voorbehouden